Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο e-keimena.net σημαίνει ότι αποδέχεσθε τους παρακάτω όρους.

1. Ειδικοί όροι χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου του e-keimena.net διατίθεται αποκλειστικά στους καθηγητές-Φιλολόγους για προσωπική μόνο χρήση. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των διασκευασμένων κειμένων του ιστότοπου στο διαδίκτυο με αναφορά (link) τόσο στη διεύθυνση του πρωτότυπου κειμένου όσο και στον ιστότοπο arisgiavris.gr/e-keimena.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, εκτύπωση ή αναπαραγωγή των κειμένων για εμπορική χρήση.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε υψηλή την ποιότητα του περιεχομένου. Ωστόσο, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες, βλάβες ή ζημίες από την εμφάνιση ή τη χρήση των πληροφοριών που υπάρχουν σ’ αυτό τον ιστότοπο.

Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο και την καλή λειτουργία των ιστότοπων στους οποίους παραπέμπουν τα e-Κείμενα (Επίλεκτα Κείμενα) του arisgiavris.gr/e-keimena.

Επίσης δεν φέρουμε ευθύνη για τις απόψεις των συγγραφέων των οποίων τα κείμενα παρουσιάζονται στο site: arisgiavris.gr/e-keimena.

Ο ιστότοπος arisgiavris.gr/e-keimena διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κείμενα από το περιεχόμενό του ή να τα τροποποιήσει χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

2. Βιβλιογραφικές αναφορές

Τα κείμενα που διαβάζετε συνοδεύονται πάντα από τις ακόλουθες αναφορές:

  1. Το όνομα του συγγραφέα.
  2. Την παραπομπή στο βιβλίο, στο έντυπο, ή στον ιστότοπο από τον οποίο αντλήθηκε.
  3. Την ημερομηνία δημοσίευσης.
  4. Τον ακριβή αριθμό των λέξεων του διασκευασμένου κειμένου.
  5. Την ένδειξη “(Διασκευασμένο κείμενο)”, στην περίπτωση κατά την οποία το κείμενο έχει διασκευαστεί.
2.1 Εξαιρέσεις
  1. Στην περίπτωση που ο ιστότοπος έχει αλλάξει τον τρόπο αποθήκευσης των αρχείων, το κείμενο συνοδεύεται από τον “κωδικό άρθρου”.
  2. Αν δεν είναι δυνατό να εντοπιστεί η ημερομηνία δημοσίευσης ενός κειμένου, αυτό συνοδεύεται από τα σύμβολα “χχ”: “χωρίς χρονολογία”.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο σεβασμός στο πνευματικό έργο τού συγγραφέα επιβάλλει την παρουσία αυτών των αναφορών!

3. Τι σημαίνει “διασκευασμένο κείμενο”

Η διασκευή ενός κειμένου (άρθρου, δοκιμίου, ομιλίας, επιστολής, ημερολογίου κτλ) κρίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκαία όταν:

  1. Το κείμενο είναι εκτεταμμένο.
  2. Εντοπίζονται τυπογραφικά, συντακτικά ή γλωσσικά λάθη.
  3. Ορισμένες εκτεταμμένες αναφορές (παραδείγματα, πλεοναστικά στοιχεία κτλ) υπερβαίνουν ή αλλοιώνουν τους διδακτικούς στόχους της καθηγήτριας ή του καθηγητή.

Διαβάστε επίσης την Προστασία του απορρήτου.

Επιστροφή στα e-Κείμενα